Składniki:
Wykonanie:
W rondlu rozpuszczamy masło i smażymy na nim cykorię. Dodajemy bulion, śmietanę i wcześniej posiekaną bazylię, dokładnie mieszając i ubijając tak aby składniki dobrze się połączyły, po czym doprawiamy solą i pieprzem. Do zupy dodajemy małże i podgrzewamy do momentu wrzenia.
Podajemy w miseczkach .
SMACZNEGO :)
Ryby-skład mięsa pod względem jakościowym i wartościowym jest bardzo zróżnicowany. Wpływa na to bardzo dużo czynników, takich jak: Gatunek, wiek miejsce żerowania , rodzaj pożywienia, czas i sposób połowu oraz wiele czynników związanych z transportem ,przechowywaniem i przygotowaniem do obrotu .Mięso ( mięśnie ) ryb występujących w obrocie krajowym, zawierają przeciętnie:
Sebastian Tyszko (Sunday, 23 May 2021 01:51)
na zdjeciu jest makrela
MAREK (Thursday, 31 January 2019 17:35)
TO JEST MAKRELA A NIE LABRAKS. NIE RÓBCIE Z LUDZI IDIOTÓW
Write a comment