Na publikacji tej strony znajdziecie państwo mnóstwo przepisów poświęconych na przepyszne dania z ryb morskich, słodkowodnych jak i owoców morza. Będą to potrawy zarówno urozmaicone, jak i niewymagające zbyt wiele czasu na przygotowanie. A co najważniejsze, wszystkie można przyrządzić z dostępnych w Polsce produktów. Mam nadzieję że moja strona pozwoli Państwu wydobyć z zaproponowanych dań niepowtarzalny smak, aromat i delikatność oraz zachęci Państwa do kulinarnych eksperymentów.
Zachęcam do częstego odwiedzania naszej strony,ponieważ nadal jest w budowie.
Postaramy się zrobić wszystko co w naszej mocy, aby Państwo znaleźli dla siebie odpowiedni przepis który zaspokoi kulinarną przygodę z gotowaniem i nie tylko.
Jeśli jesteś zainteresowany-(a) opublikowaniem twojego własnego przepisu którym chcesz się podzielić na tej stronie, to prześlij na pocztę e-mail tej strony, bądź na adres ( sebameller@gmail.com )
Ryby-skład mięsa pod względem jakościowym i wartościowym jest bardzo zróżnicowany. Wpływa na to bardzo dużo czynników, takich jak: Gatunek, wiek miejsce żerowania , rodzaj pożywienia, czas i sposób połowu oraz wiele czynników związanych z transportem ,przechowywaniem i przygotowaniem do obrotu .Mięso ( mięśnie ) ryb występujących w obrocie krajowym, zawierają przeciętnie:
Sebastian Tyszko (Sunday, 23 May 2021 01:51)
na zdjeciu jest makrela
MAREK (Thursday, 31 January 2019 17:35)
TO JEST MAKRELA A NIE LABRAKS. NIE RÓBCIE Z LUDZI IDIOTÓW